6956632442 Πούντα Παροικία, Πάρος kz_17paros@hotmail.com
Search Close
 
 
 
 
 
ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Υδραυλικός Πάρος


Η εγκατάσταση αποχέτευσης σε κατοικίες, καταστήματα, γραφεία έχει σκοπό την απομάκρυνση των λυμάτων και του ακάθαρτου νερού στο αποχετευτικό σύστημα που είναι οι υπόνομοι (στους οργανωμένους οικισμούς) ή οι βόθροι.

Η επιχείρησή μας “ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Πάρο, μπορεί να αναλάβει την μελέτη και την κατασκευή οποιασδήποτε αποχετευτικής εγκατάστασης, με ποιοτικά χαρακτηριστικά, εγγυημένη εργασία από έμπειρο προσωπικό και πιστοποιημένα υλικά.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να κατασκευάσουμε άριστα την εγκατάστασή που σας ενδιαφέρει, με πνεύμα συνεργασίας, με απόλυτη συνέπεια και σε λογικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Εγκατάσταση δικτύου αποχέτευσης
  Επισκευή δικτύου αποχέτευσης
  Καθαρισμός - συντήρηση αποχέτευσης
  Απόφραξη αποχέτευσης
 
Παράλληλα, αναλαμβάνουμε παντός τύπου επισκευές σε αποχέτευσης,  τον καθαρισμό και τη συντήρηση του αποχετευτικού σας συστήματος καθώς και την αποσύνδεση της εγκατάστασής σας από παλαιό βόθρο και τη σύνδεσή της σε νέο.
 
 
 
Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποια υπερχείλιση ή δυσάρεστη οσμή, μην το καθυστερείτε και καλέστε μας άμεσα για μια επισκόπηση.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας ώστε να ακούσει τις ανάγκες σας, να εξετάσει το χώρο σας και να σας προτείνει την ιδανική λύση.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Πάρο.