6956632442 Πούντα Παροικία, Πάρος kz_17paros@hotmail.com
Search Close
 
 
 
 
 
ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Υδραυλικός Πάρος


Η θέρμανσης είναι πολύ σημαντική για κάθε χώρο, ειδικά τις κρύες ημέρες του χειμώνα.  Η εγκατάσταση θέρμανσης ενός κτιρίου είναι το σύνολο των συσκευών, αυτοματισμών κλπ., που απαιτούνται για την παραγωγή θερμικής ενέργειας στους χώρους ενός κτιρίου.

Η επιχείρησή μας “ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Πάρο, διαθέτοντας μακρόχρονη πορεία στο χώρο, αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες για τη σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων θέρμανσης του χώρου σας, είτε αυτός είναι οικιακός είτε επαγγελματικός.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Θερμοϋδραυλικές Εγκαταστάσεις
  Εγκατάσταση καλοριφέρ 
  Επισκευή - Συντήρηση καλοριφέρ
  Αντικατάσταση καλοριφέρ
  Εγκατάσταση αυτόνομης και κεντρικής θέρμανσης
  Αντικατάσταση κυκλοφορητή
 
 
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αντικατάσταση παλαιού λέβητα
  Αντικατάσταση παλαιού καυστήρα 
  Εγκατάσταση λεβήτων
  Συντήρηση Καυστήρα
  Εγκατάσταση - Αντικατάσταση - Επισκευή μπόιλερ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ενδοδαπέδια θέρμανση


Η ενδοδαπεδια θερμανση είναι μια λύση που επιλέγεται όλο και περισσότερο την τελευταία δεκαετία, ως μια πρωτοπόρα επιλογή που λύνει οικολογικά και αποτελεσματικά το πρόβλημα της θέρμανσης του σπιτιού, με χαμηλό κόστος συντήρησης.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας έργα ενδοδαπέδιας θέρμανσης στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, δίνουμε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα. Χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά, σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Πάρο.